O nama

Mi smo privatni dom za smještaj i njegu starih lica u Vogošći, luksuzne kategorije - DOM ZA STARE „PARK“. Dom se nalazi u mirnoj i ugodnoj četvrti na 7 km od središta Sarajeva, u Vogošći, u ul. Jošanica II/1.

 

Dom nudi luksuzan smještaj i vrhunsku njegu i usluge, od njege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, a sve u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osjećali sigurno, komforno i zbrinjeno.

 

Dom sadrži bazene, sale za masažu, finsku i parnu saunu,fizioterapiju, okupacionu terapiju. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, fizioterapeuti, medicinske sestre, njegovateljice i drugo osoblje. Njima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

 

U okviru doma je i lijepo uređeno dvorište za odmor i rekreaciju.

 

Specijalizovano osoblje doma za stare „PARK“ tu je da korisnicima pruže vrhunsku njegu. U kuhinji se pripremaju 3 obroka, kao i poseban režim ishrane prema potrebi.

 

Socijalna služba osmišljava individualne i grupne aktivnosti i organizuje društvene događaje, proslave praznika, rođendane, društvene igre, izlete, razne radionice i grupe i uvijek je tu za savjet i razgovor (kako individualno sa klijentom tako i sa njihovim članovima porodice), kako se naši klijenti ne bi osjećali usamljeno.

 

Za sve specijalističke usluge organizuju se pozivi ljekara specijaliste ili transport do zdravstvene ustanove ukoliko je indikovano.

 

Dom svojim korisnicima pruža i fizikalnu terapiju, kao i masažu. U slučaju medicinske indikacije dom obezbjeđuje poziv hitne pomoći i prevoz do odgovarajućih zdravstvenih ustanova.

 

Sobe su moderno opremljene svaka sa kupatilom, kablovskom, TV i telefon, internet, klima.

 

Posjedujemo licencu Ministarstva rada, socijalne politike.

 

Nalazimo se u mirnom dijelu grada, okruženi zelenilom.

 

 

 

Dom za smještaj i njegu starih lica „Park“

Ulica:Gornja Jošanica II/1

TEL: +387 33 424 365

FAX: +387 33 424 366

E MAIL: hottesrelax@gmail.com

 

 

Gornja Jošanica II/1 , 71320 Vogošća

tel. +387 33 424 365

hottesrelax@gmail.com

Mi smo tu da vam pomognemo

Telefon