Gornja Jošanica II/1 , 71320 Vogošća

tel. +387 33 424 365

hottesrelax@gmail.com

Sobe

Sobe su opremljene tako da zadovoljavaju evropske standarde. Udobni kreveti, moderne kupaonice sa tuš kabinama, fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. U svim sobama gosti imaju na raspolaganju LCD TV sa bogatim paketom domaćih i inostranih kanala, telefon i bežična internet veza. Sobe su također klimatizovane, a pojedine imaju balkon i mini bar.

 

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne. Na svakom spratu se nalaze velike prostorije za odmor , druženje sa prelijepim pogledom na prekrasnu panoramu. Svaki sprat ima i dežurnu sobu sestre/njegovateljice, tako da su stanari doma pokriveni njegom i zdravstvenom uslugom na maksimalnom nivou. Svaki sprat posjeduje svoju mini kuhinju (da mogu napraviti  kafu, čaj ili sok), gdje se korisnici mogu osjećati kao kod kuće.

Privatno kupatilo

Besplatan Wifi

Tuš kabina

Pisaći stol & stolica

LCD TV

Balkon (upit)

Minibar (upit)

Intenzivna njega

Nudimo i udoban smještaj u odjelu pojačane njege, u dvokrevetnim sobama komforno opremljenim i prilagođenim za njegu teže pokretnih i nepokretnih korisnika koji zahtjevaju 24-satnu zdravstvenu njegu. Stručno osoblje pruža maksimalnu pomoć i podršku pri obavljanju svakodnevnih radnji odijevanja, hranjenja, obavljanje osobne higijene i dr.

Restoran

U kuhinji se pripremaju 3 obroka i dvije užine, kao i poseban režim ishrane prema potrebi. Za potpun doživljaj pronađite predah na terasi. Odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata, sladoleda, sitnih slanih i slatkih zalogaja, raznovrsnih sendviča. Terasa je zimi ustakljena i grijana.

švedski stol

a la carte

domaća jela

 internacionalna jela

bogata ponuda pića

terasa

ugodna muzika

Wellness & Spa

Dom sadrži bazene, sale za masažu, finsku i parnu saunu, fizioterapiju, okupacionu terapiju. Odmor i potpunu relaksaciju možete naći u našem Wellness centru. Prepustite se uživanju u opuštajućem ambijentu koji je oblikovan u skladu s potrebama modernog čovjeka. Svim našim gostima na raspolaganju su:

 

- Bazen i jaccuzzi

- Finska sauna

- Tursko kupatilo

bazen

 jaccuzzi

 finska sauna

 tursko kupatilo

 masaže

caffe bar

ugodna muzika

Mi smo tu da vam pomognemo