Gornja Jošanica II/1 , 71320 Vogošća

tel. +387 33 424 365

hottesrelax@gmail.com

Sobe

Sobe su opremljene tako da zadovoljavaju evropske standarde. Udobni kreveti, moderne kupaonice sa tuš kabinama, fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. U svim sobama gosti imaju na raspolaganju LCD TV sa bogatim paketom domaćih i inostranih kanala, telefon i bežična internet veza. Sobe su također klimatizovane, a pojedine imaju balkon i mini bar.

 

U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

Privatno kupatilo

Besplatan Wifi

Tuš kabina

Pisaći stol & stolica

LCD TV

Balkon (upit)

Minibar (upit)

Intenzivna njega

Nudimo i udoban smještaj u odjelu pojačane njege, u dvokrevetnim sobama komforno opremljenim i prilagođenim za njegu teže pokretnih i nepokretnih korisnika koji zahtjevaju 24-satnu zdravstvenu njegu. Stručno osoblje pruža maksimalnu pomoć i podršku pri obavljanju svakodnevnih radnji odijevanja, hranjenja, obavljanje osobne higijene i dr.

Restoran

U kuhinji se pripremaju 3 obroka, kao i poseban režim ishrane prema potrebi. Za potpun doživljaj pronađite predah na terasi. Odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata, sladoleda, sitnih slanih i slatkih zalogaja, raznovrsnih sendviča. Terasa je zimi ustakljena i grijana.

švedski stol

a la carte

domaća jela

 internacionalna jela

bogata ponuda pića

terasa

ugodna muzika

Wellness & Spa

Dom sadrži bazene, sale za masažu, finsku i parnu saunu, fizioterapiju, okupacionu terapiju. Odmor i potpunu relaksaciju možete naći u našem Wellness centru. Prepustite se uživanju u opuštajućem ambijentu koji je oblikovan u skladu s potrebama modernog čovjeka. Svim našim gostima na raspolaganju su:

 

- Bazen i jaccuzzi

- Finska sauna

- Tursko kupatilo

bazen

 jaccuzzi

 finska sauna

 tursko kupatilo

 masaže

caffe bar

ugodna muzika

Mi smo tu da vam pomognemo