STARAČKI DOM PARK

Moderan smještaj za lijepo i brižno starenje. U ugodnom ambijentu sa svim potrebnim uslugama

Sobe

Sobe su opremljene tako da zadovoljavaju evropske standarde. Udobni kreveti, moderne kupaonice sa tuš kabinama, fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. U svim sobama gosti imaju na raspolaganju LCD TV sa bogatim paketom domaćih i inostranih kanala, telefon i bežična internet veza. Sobe su također klimatizovane, a pojedine imaju balkon i mini bar.

U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

Intenzivna njega

Nudimo i udoban smještaj u odjelu pojačane njege, u dvokrevetnim sobama komforno opremljenim i prilagođenim za njegu teže pokretnih i nepokretnih korisnika koji zahtjevaju 24-satnu zdravstvenu njegu.

Stručno osoblje pruža maksimalnu pomoć i podršku pri obavljanju svakodnevnih radnji odijevanja, hranjenja, obavljanje osobne higijene i dr.

Restoran

U kuhinji se pripremaju 3 obroka, kao i poseban režim ishrane prema potrebi. Za potpun doživljaj pronađite predah na terasi.

Odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata, sladoleda, sitnih slanih i slatkih zalogaja, raznovrsnih sendviča. Terasa je zimi ustakljena i grijana.

Vanjski ambijent

DOM ZA STARE „PARK“ nalazi se u mirnom dijelu grada, okružen zelenilom. Ispred doma se nalaze lijepo uređene zelene površine sa šadrvanima, klupama, fontanom gdje korisnici naših usluga provode vrijeme na svježem zraku, u šetnji ili odmoru.